Om Blogghjälp

I grunden har jag wordpress.com bloggen Respons istället för att blanda in frågor och hjälp i den bloggen så startade jag upp den här sidobloggen.

Idag 19/2-07, startade flera av mina bloggvänner upp på WordPress.com ( WPc) Jag märker därför att det kan vara läge för att skriva lite blogg guider på svenska.
Det finns sedan tidigare en bra Forum, som handlar just om wordpress.com men det är på engelska, så även ett jättebra FAQ.

Många behärskar inte engelskan och känner sig obekväma i att läsa, skriva och förstå. Det gäller inte bara svenskar, därför har Mark, en av de som står för det hela WPc, öppna upp Forum på flera olika språk, varav svenska är ett. Men dessa forum bygger på ideella insatser, alla som vill och kan hjälper till att svara på de frågor som kommer upp. Jag blev tillfrågad att vara moderator på det svenska forumet och har sagt att jag ställer upp på det tills vidare, för att det skall få en start.

Det är meningen att det även skall finnas ett faq på svenska, men det krävs att någon översätter allting och skickar till de ansvariga.

Tills vidare så tänkte jag att jag gör en blandning av hjälp och Faq på svenska i det jag kan.

Har du själv skrivit någon guide eller vill göra det, kring wordpress.com frågor, så länkar jag gärna till det.

 Observera att gratisbloggen på wordpress.com, inte är detsamma som bloggverktyget på wordpress.org, detta är en enklare version och har därför inte samma funktioner.

Andra bloggar om: , , , , ,

Annons

Svar

 1. Vilken kanonbra blogg! Har begripit mer av att läsa dina instruktioner, och dina tips, än att snåra mig genom WP:s manualer. Tack! 🙂

 2. hej kan du hjälpa mej installera bloggplattform på min domän samt göra en unik design mot betalning?

  mvh tony

 3. Hej hej!

  Jag har bestämt mig för WordPress och ska öppna en blogg där.
  Jag kan börja med att fråga vilken mall (eller tema?) som används just för den här bloggen.

  Ha en fortsatt skön sommar.

  // Yvonne

 4. Hej. Jag har en stängd blogg av okänd anledning. metrobloggen,se worspress.com kapitano mellan himmel och hav. kommer inte in sedan ett par månader. Nu har jag en blogg på bloggers.se med samma namn och tittel som ingen hittar. Allt hände när jag lämnade aftonbladet.se kapitano mellan himmel och hav. Där fungerade min blogg bra och var välbesökt. Nu inga besök på bloggers och en stängd. börje Nilsson


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: